Import af landbrugsmaskiner

Vi hjælper dig med indkøb og import af landbrugsmaskiner fra USA. Vi er 100% købers rådgiver. Vi sørger transport på land, for alt papirarbejdet og for shipping til Danmark.

Import af landbrugsmaskiner

Vi hjælper dig med indkøb og import af landbrugsmaskiner fra USA. Vi er 100% købers rådgiver. Vi sørger transport på land, for alt papirarbejdet og for shipping til Danmark.

Din danske kontakt i North Carolina

Import af brugte landbrugsmaskiner til Danmark

Udvalget af brugte landbrugsmaskiner er stort i USA. Vi hjælper dig gerne med forhandling og indkøb. Du kan også vælge selv at stå for købet, uanset hvad du vælger, så sørger transport på land, for alt papirarbejdet og for shipping transporten til Danmark.

Traktorer

Udvalget af brugte traktorer i USA er naturligvis stort, det er blandt andet mærker som John Deere, Massey Ferguson og Ventrac som du kan finde på brugt markedet.

Hvad enten du selv vil at stå for handlen eller du ønsker vores hjælp i forbindelse med forhandling og køb, så hjælper dig selvfølgelig gerne med transporten fra sælger og shipping transporten til Danmark.

Bil eller motorcykel som flyttegods fra USA til Danmark.

Mejetærskere

Vil du importere en brugt mejetærsker fra USA, så er der rigtigt gode muligheder for at finde den her over. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige, men du kan også vælge selv at købe den, vi hjælper dig gerne med transporten fra sælger og shipping til Danmark.

Høstmaskiner og øvrige maskiner

Uanset om du brug for en brugt høstmaskine, ballepresser, teleskoplæsser eller en helt anden type landbrugsmaskine, så er der gode muligheder for at finde det du søger. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige maskine, du kan også vælge selv at stå for forhandling og køb, vi hjælper dig gerne med transporten fra sælger og shipping transporten til Danmark.

Vi hjælper danske virksomheder og private med import fra USA

Købers rådgiver

Vi hjælper danske kunder med at købe og importer landbrugsmaskiner fra USA. Vi repræsenterer 100% købers interesser. Hvis du ønsker det, forhandler vi gerne med sælger og vi sørger for alt papirarbejdet, transport og shipping til Danmark.

USA-shipping – dansker i USA

Thomas Lindow er født og opvokset i Danmark, Thomas har boet i North Carolina i over 20 år. Thomas driver sammen med sin kone Kari USA-shipping. Gennem årene har Thomas hjulpet danske virksomheder og private med køb og import af biler, motorcykler, motorbåde og landbrugsmaskiner.

Transport

Vi henter og transporterer landbrugsmaskinen til den nærmeste shipping terminal. Det er mest Charleston vi bruger, men det kan også arrangeres via shipping terminalerne i New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston.

Her finder du brugte landbrugsmaskiner

Ironplanet

Ironplanet tilbyder køb og salg af brugte maskiner inden for landbrug, entreprenørudstyr og transport.

Bil eller motorcykel som flyttegods fra USA til Danmark.

Tractorhouse

Tractorhouse har både nye og brugte landbrugsmaskiner til salg. Et stort udvalg med alle de store mærker.

Mascus

Mascus har et bredt udvalg af brugte traktorer, lastbiler og tunge maskiner til salg på deres online markedsplads.

Producenter af landbrugsmaskiner

John Deere

John Deere er blandt de største amerikansk virksomheder, der producere landbrugsmaskiner i USA. Inden for salg af traktorer har de en markedsandel på over 50%. Derudover producere de skovbrugsmaskiner, drivlinjer og udstyr til plænepleje.

Bil eller motorcykel som flyttegods fra USA til Danmark.

New Holland

New Holland blev grundlagt i 1895 og er en globalt producent indenfor landbrugsmaskiner. New Hollands produkter omfatter traktorer, mejetærskere, høstudstyr. Bag mærket New Holland står virksomheden CNH Industrial, der er del af af den italienske industrigruppe Fiat.

Massey Ferguson

Massey Ferguson har rødder tilbage til 1847. Virksomheden er beliggende i staten Georgia, og producerer blandt andet traktorer, mejetærskere, ballepressere, redskaber til jordforbedring og græsslåmaskiner. Massey Ferguson er ejet af virksomheden AGCO-Corporation.

Service ydelser og priser

Vi hjælper dig gerne
Vi hjælper gerne med at finde den eller de landbrugsmaskinen du ønsker at købe. Vi foretager inspektion og sender billede dokumentation til dig før du køber. Pris fra DKK 1000.

Landbrugsmaskiner – 20 fods container
Landbrugsmaskiner med en maximum størrelse på 6 x 2,3 x 2,35 meter (L x B x H) kan transporteres i en 20 fods container. Containerskibene sejler til havnen i enten København, Aarhus eller Fredericia.

Selve handlen, papirarbejde og transport til nærmeste havneterminal, pris fra DKK 10.000.

Shipping transport fra USA til Danmark med en 20 fods container, koster fra DKK 15.000.

Bemærk at der dertil kommer omkostninger til shippingfirmaet i Danmark. Det danske shippingfirma står for modtagelse, fortoldning med mere, anslået pris fra 7.500 kr. inklusive moms.

Landbrugsmaskiner – 40 fods container
Landbrugsmaskiner med en maximum størrelse på 12 x 2,3 x 2,35 meter (L x B x H) kan transporteres i en 40 fod container. Containerskibene sejler til havnen i enten København, Aarhus eller Fredericia.

Selve handlen, papirarbejde og transport til nærmeste havneterminal, pris fra DKK 10.000.

Shipping transport fra USA til Danmark med en 40 fods container, koster fra DKK 25.000.

Bemærk at der dertil kommer omkostninger til shippingfirmaet i Danmark. Det danske shippingfirma står for modtagelse, fortoldning med mere, anslået pris fra 7.500 kr. inklusive moms.

Landbrugsmaskiner – over 40 fod
Landbrugsmaskiner som er større end 40 fod, transporteres med RoRo skib (roll on – roll off), denne skibstype sejler ikke til danske havne. Nærmeste havne er enten Gøteborg i Sverige eller Bremerhaven i Tyskland.

Selve handlen, papirarbejde og transport til nærmeste havneterminal, pris fra kr. 10.000.

Shipping transport fra USA til enten Gøteborg i Sverige eller Bremerhaven i Tyskland med et RoRo skib, koster omkring DKK 25.000.

Bemærk at dertil kommer omkostninger til det lokale shippingfirma i enten Gøteborg eller Bremerhaven.

Du kan vælge enten selv at hente landbrugsmaskinen i Gøteborg i Sverige eller Bremer Haben, og ellers kan vi arrangere transporten til Danmark.

Import af traktorer

Import af entreprenørmaskiner

Import af landbrugsmaskiner

Knusere og knuseanlæg

Tillid betyder alt

"Super service"

“Super service, hjalp med at få en traktor til Danmark.”

Brian Præst

Kunde anbefaling: Super service.

Vi klarer alt det praktiske

Import af landbrugsmaskiner

Vi bruger primært terminalen i Charleston, men shipping terminalerne New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston kan også arrangeres.

Skriv til os

Har du spørgsmål? Skriv endelig til os!

USA-shipping
3601 Meeting Street Road
Unit F
North Charleston, SC 29405, USA.
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.00 til kl. 23.30,
bemærk der er dansk tid.
E-mail: kontakt@usa-shipping.dk

Vores samarbejdspartnere
I Danmark vi har et tæt samarbejde med shipping firmaerne SHIP-LOG Eimship Group og Mammen & Drescher, som sørger for alt det praktiske omkring afhentning af container, udpakning, dokumenter og fortoldning.

Import af biler og motorcykler
Læs mere på USA-importen, her hjælper vi private og virksomheder med at finde og importere biler og motorcykler fra USA.