Brugte motorbåde
– import fra USA

Vi hjælper dig med køb og import af båd fra USA. Vi er 100% købers rådgiver. Vi forhandler med sælgeren, undersøger og gennemgår båden før købet, sørger for alt papirarbejdet og for shipping til Danmark.

Brugte motorbåde
– import fra USA

Vi hjælper dig med køb og import af båd fra USA. Vi er 100% købers rådgiver. Vi forhandler med sælgeren, undersøger og gennemgår båden før købet, sørger for alt papirarbejdet og for shipping til Danmark.

Din danske specialist i North Carolina

Specialist i køb og import af motorbåde fra USA til Danmark

Købers rådgiver

Vi er specialister i købe og importer af både fra USA, vi repræsenterer 100% dine interesser. USA-shipping er købers rådgiver, som på dine vegne forhandler med sælgeren, undersøger og gennemgår båden før købet, sørger for alt papirarbejdet og shipping samt for overdragelse af båden til dig ved ankomsten til Danmark.

USA-shipping – dansker i USA

Thomas Lindow er født og opvokset i Danmark, Thomas har boet i North Carolina i over 20 år. Thomas driver sammen med sin kone Kari USA-shipping. Gennem årene har Thomas hjulpet danske virksomheder og private med køb og import af motorbåde, biler og motorcykler.

Her finder du motorbåden

Vil du selv undersøge markedet for brugte motorbåde, finder du det største udvalg og de bedste priser i staterne Florida, Georgia, North Carolina og South Carolina.

Den største markedsplads inden for sejlads i USA er Boat Trader.

Brugte motorbåde import fra USA

Service, priser og afgifter

Vi finder båden for dig
Vi finder båden, foretager inspektion og sender billede dokumentation til dig før købet. Pris fra DKK 1000.

Motorbåde op til og med 18 fod
Motorbåde på op til og med 18 fod transporteres i container. Containerskibene sejler til havnen i enten København, Aarhus eller Fredericia.

Selve handlen, papirarbejde og transport til nærmeste havneterminal, pris fra DKK 10.000.

Shipping transport fra USA til Danmark med en 40 fods container, koster omkring DKK 15.000.

Bemærk at der dertil kommer omkostninger til shippingfirmaet i Danmark, når båden ankommer. Det danske shippingfirma står for modtagelse, fortoldning med mere, anslået pris fra 7.500 kr. inklusive moms.

Motorbåde fra 19 fod og opefter
Motorbåde fra 19 fod, transporteres med RoRo skib (roll on – roll off), denne skibstype sejler ikke til danske havne. Nærmeste havne er enten Gøteborg i Sverige eller Bremerhaven i Tyskland.

Selve handlen, papirarbejde og transport til nærmeste havneterminal, pris fra kr. 10.000.

Shipping transport fra USA til enten Gøteborg i Sverige eller Bremerhaven i Tyskland med et RoRo skib, koster omkring DKK 25.000.

Bemærk at dertil kommer omkostninger til det lokale shippingfirma i enten Gøteborg eller Bremerhaven.

Du kan vælge enten selv at hente båden i Gøteborg i Sverige eller Bremer Haben, og ellers kan vi arrangere transporten til Danmark.

Told, moms og afgift
Når du importerer en motorbåd fra USA til Danmark, skal du betale told, moms samt en særlig bådafgift.

Told er 1,7% af handelsprisen.

Moms er 25% af handelsprisen og toldafgiften (handelspris plus toldafgift).

Den særlige afgift på både er 25% af handelsprisen (fakturabeløbet)

Få mere information hos SKAT angående told og afgifter.

MasterCraft motorbåde

MasterCraft Boat Company har bygget både siden 1968, virksomheden i Tennessee har i dag over 600 ansatte. Nogle af de mest populære MasterCraft både er ProStar-serien, MariStar og X-serien..

Bayliner motorbåde

Bayliner blev grundlagt i 1957 i og er i dag blandt de største producenter af fritidsbåde i verden. Det er blandt andet Bowrider-serien samt Capri-serien, Trophy-serien og Avanti-serien.

Sea Ray motorbåde

Sea Ray blev grundlagt i 1959 i Michigan og har i dag hovedsæde i Tennessee. Blandt de mest populære Sea Ray modeller finder du blandt andet andet Sundancer-serien, Sundeck-serien, Express-serien samt Sun Sport-seren.

Her finder du det største udvalg og de bedste priser

Når du søger efter en brugt motorbåd, finder du det største udvalg og de bedste priser i disse stater:

Florida, Georgia, North Carolina og South Carolina.

Du kan afsøge markedet og se udvalget og prisniveauet på Boat Trader, som er den største markedsplads inden for sejlads i USA.

Finder du en motorbåd til en god pris, som befinder sig meget langt fra kysten, for eksempel midt i USA, vil det ikke kunne betale sig af transportere den ud til kysten. Transportomkostningerne på land vil langt overstige fordelen ved den lavere pris på motorbåden inde i landet.

Hvis du selv ønsker at forhandle om prisen og købe båden fra Danmark, hjælper vi selvfølgelig dig med hjemtransporten fra sælger til Danmark samt alt papirarbejdet.

Ønsker du, at vi håndtere hele forløbet, så klare vi forhandlingerne med sælger, inspektion – hvor vi undersøger og gennemgår båden før købet – vi sørger for alt papirarbejdet og for transport samt shipping til Danmark.

Har du spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte os på telefon: +1 704 942-7327 eller e-mail: kontakt@usa-shipping.dk

Det skal du være opmærksom på – CE-mærkning

Både som er produceret efter den 16. juni 1998, skal være CE-mærket. Hvis du ønsker at importerer en brugt motorbåd fra USA, som er produceret før den 16. juni 1998 er den ikke omfattet af reglerne om CE-mærkning.

CE-mærkning – import af nyere både fra USA
Når amerikanske bådværfter eksporterer både til EU markedet, opfylder de selvfølgelig kravene om CE-mærkning. Men de både der er bygget til det amerikanske hjemmemarked, opfylder nødvendigvis ikke de regler der skal til for at opnå CE-mærkning. Det er muligt lavet de nødvendige tilpasninger på båden og få den efter certificeret, men det kan blive dyrt at få foretaget de nødvendige ombygninger. Derfor bør du grundigt undersøge hvilket regler der gælder og hvad det vil koste at få godkendt båden før du importere båden.

Se mere om reglerne hos Søfartsstyrelsen

Vi klarer alt det praktiske

Import af motorbåde –vi er løser dit transportbehov

Vi sørger for afhentning og transport til den nærmeste shipping terminal. Vi henter over hele USA. Vi bruger primært terminalen i Charleston, men shipping terminalerne New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston kan også arrangeres.

Skriv til os

Har du spørgsmål? Skriv endelig til os!

USA-shipping
3601 Meeting Street Road
Unit F
North Charleston, SC 29405, USA.
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.00 til kl. 23.30,
bemærk der er dansk tid.
E-mail: kontakt@usa-shipping.dk

Vores samarbejdspartnere
Vi har et tæt samarbejde med shippingfirmaet Mammen & Drescher, som sørger for alt det praktiske omkring afhentning af container, udpakning, dokumenter og fortoldning.

Import af biler og motorcykler
Vi hjælper både private og virksomheder med at importere biler og motorcykler fra USA. Læs mere på USA-importen.