Import af brugte landbrugsmaskiner

Vi rådgiver og hjælper dig med alt det praktiske ved import af brugte eller nye landbrugsmaskiner fra USA. Vi er 100% købers rådgiver. Vi sørger for transport på land, alt papirarbejdet og for shipping til Danmark.

Import af landbrugsmaskiner

USA er et kæmpe marked, med et bredt udvalg af både nye og brugte landbrugsmaskiner. Samtidig er klimaet i mange stater helt ideelt, hvis du vil undgå rust.

Få et godt overblik over mulighederne

Start med at undersøge markedet og få et godt overblik over de forskellige mærker, modeller og prisniveauer.

Få hjælp og rådgivning med indkøb og import

Vi hjælper og rådgiver dig med både køb og import. Vi tilbyder en eventuelt gennemgang af maskinen før køb samt forhandling med sælgeren. Vi repræsenterer udelukkende dine interesser som køber.

Vælger du selv ad stå for indkøbet, hjælper vi dig med transporten på land og shipping transporten til Danmark.

Skriv til Thomas: kontakt@usa-shipping.dk
eller ring på: +1 704 942-7327.

Her finder du brugte landbrugsmaskiner

Ironplanet

Ironplanet er en online auktionsplatform, med et stort udvalg af brugt udstyr og maskiner, blandt andet udstyr til landbrug, byggeri, minedrift og genbrug.

Bil eller motorcykel som flyttegods fra USA til Danmark.

Machinerytrader

Machinerytrader er en omfattende online markedsplads med køb og salg af maskiner, blandt andet udstyr til landbrug, byggeri, minedrift og genbrug.

Equipmenttrader

Equipmenttrader er en online markedsplads med speciale i salg af entreprenør- og industriudstyr, herunder udstyr til byggeri, minedrift og genbrug.

Equipment Trader

Machinefinder

Machinefinder er en online markedsplads for brugte John Deere maskiner til brug inden for landbrug, bygge og anlægsindustrien, plæne- og havepleje samt skovindustrien.

Mercedes Benz 200-serie W114 fra 1975. Import af brugte biler USA-importen.

Landbrugsmaskiner på det amerikanske markedet

Case IH : Case IH producerer af en bred vifte af landbrugsmaskiner, blandt andet traktorer, mejetærskere, såmaskiner og gyllespredere.

New Holland: New Hollands produktsortiment omfatter blandt andet traktorer, mejetærskere, pressere og høstmaskiner som grøntsagshøstere og kartoffelhøstere.

John Deere: John Deere er en af de store amerikanske producenter af landbrugsmaskiner med en omfattende produktlinje som blandt andet omfatter traktorer, mejetærskere, markbehandlingsudstyr, høstmaskiner, pressere, og gødningsspredere.

Massey Ferguson: Massey Ferguson producerer blandt andet
traktorer, mejetærskere, ballepressere, høstmaskiner og maskiner til såning og jordbearbejdning.

Fendt: Fendt har et omfattende sortiment, blandt andet traktorer, frontlæsser, teleskoplæsser, mejetærskere, snittevogne og ballepressere.

Kubota: Kubota har et bredt sortiment af af landbrugsmaskiner, det er blandt andet traktorer, mejetærsker, såmaskiner og ballepressere.

Vi hjælper import af landbrugsmaskiner fra USA

Købers rådgiver

Vi hjælper danske kunder med import af nye og brugte traktorer fra USA. Vi repræsenterer 100% købers interesser. Hvis du ønsker det, forhandler vi gerne med sælger. Vi sørger for alt papirarbejdet, transport og shippingtransport til Danmark.

USA-shipping – dansker i USA

Thomas Lindow er født og opvokset i Danmark, Thomas har boet i North Carolina siden 2001. Thomas driver sammen med sin kone Kari USA-shipping. Gennem årene har Thomas hjulpet danske virksomheder og private med køb og import af landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, biler, motorcykler og motorbåde.

Transport

Vi henter og transporterer traktoren til den nærmeste shipping terminal. Det er primært terminalen i Charleston vi bruger, men vi kan også arranger shipping via terminalerne i New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston.

Landbrugsmaskiner – ydelser og priser

Landbrugsmaskiner – 20 fods container
Traktorer med en maximum størrelse på 6 x 2,3 x 2,35 meter (L x B x H) kan transporteres i en 20 fods container. Containerskibene sejler til havnen i enten København, Aarhus eller Fredericia.

Selve handlen, papirarbejde og transport til nærmeste havneterminal, pris fra DKK 10.000.

Shipping transport fra USA til Danmark med en 20 fods container, koster fra DKK 15.000.

Bemærk at der dertil kommer omkostninger til shippingfirmaet i Danmark. Det danske shippingfirma står for modtagelse, fortoldning med mere, anslået pris fra 7.500 kr. inklusive moms.

Landbrugsmaskiner – 40 fods container
Traktorer med en maximum størrelse på 12 x 2,3 x 2,35 meter (L x B x H) kan transporteres i en 40 fod container. Containerskibene sejler til havnen i enten København, Aarhus eller Fredericia.

Selve handlen, papirarbejde og transport til nærmeste havneterminal, pris fra DKK 10.000.

Shipping transport fra USA til Danmark med en 40 fods container, koster fra DKK 25.000.

Bemærk at der dertil kommer omkostninger til shippingfirmaet i Danmark. Det danske shippingfirma står for modtagelse, fortoldning med mere, anslået pris fra 7.500 kr. inklusive moms.

Landbrugsmaskiner – over 40 fod
Traktorer som er større end 40 fod, transporteres med RoRo skib (roll on – roll off), denne skibstype sejler ikke til danske havne. Nærmeste havne er enten Gøteborg i Sverige eller Bremerhaven i Tyskland.

Selve handlen, papirarbejde og transport til nærmeste havneterminal, pris fra kr. 10.000.

Shipping transport fra USA til enten Gøteborg i Sverige eller Bremerhaven i Tyskland med et RoRo skib, koster omkring DKK 25.000.

Bemærk at dertil kommer omkostninger til det lokale shippingfirma i enten Gøteborg eller Bremerhaven.

Tillid betyder alt

"Super service"

“Super service, hjalp med at få en traktor til Danmark.”

Brian Præst

Kunde anbefaling: Super service.

Vi klarer alt det praktiske

Import af traktorer

Vi bruger primært terminalen i Charleston, men shipping terminalerne New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston kan også arrangeres.

Skriv til os

Har du spørgsmål? Skriv endelig til os!

USA-shipping
3601 Meeting Street Road
Unit F
North Charleston, SC 29405, USA.
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.00 til kl. 23.30,
bemærk der er dansk tid.
E-mail: kontakt@usa-shipping.dk

Vores samarbejdspartnere
Vi har et tæt samarbejde med shippingfirmaet Mammen & Drescher, som sørger for alt det praktiske omkring afhentning af container, udpakning, dokumenter og fortoldning.

Import af biler og motorcykler
Vi hjælper både private og virksomheder med at importere biler og motorcykler fra USA. Læs mere på USA-importen.