Import af knusere og knuseanlæg

Vi hjælper dig med indkøb og import af knusere og knuseanlæg fra USA. Vi sørger transport på land, for alt papirarbejdet og for shipping til Danmark. Vi er 100% købers rådgiver.

Import af knusere og knuseanlæg

Vi hjælper dig med indkøb og import af knusere og knuseanlæg fra USA. Vi sørger transport på land, for alt papirarbejdet og for shipping til Danmark. Vi er 100% købers rådgiver.

USA-SHIPPING – Din danske kontakt i North Carolina

Import af brugte knuseanlæg og sigteanlæg

I USA et stort marked et bredt udvalg af brugte maskiner til stenforarbejdning, jordbearbejdning og genanvendelse. Vi hjælper gerne med forhandling og indkøb. Du kan også vælge at stå for købet selv, men uanset hvad du vælger, sørger vi for transport på land, alt papirarbejde og shippingtransporten til Danmark.

Mobile knusere

Import af mobile knusere, der typisk anvendes inden for bygge- og anlægssektoren til produktion af materialer som sand, grus, sten, beton og asfalt.

Knuseanlæg

Import af knuseanlæg, der anvendes inden for bygge- og anlægssektoren til produktion af materialer som sand, grus, sten, beton og asfalt.

Sigteanlæg

Import af mobile eller stationære sigteanlæg til brug inden for byggeri, minedrift, genbrug og vejbygning i forbindelse med produktionen af materialer som sand, grus, sten, beton og asfalt.

Ønsker du vores hjælp i forbindelse med køb, så hjælper vi dig gerne. Har du blot behov for hjælp med transporten fra sælger og shippingtransporten til Danmark, hjælper vi selvfølgelig også med det. Kontakt Thomas Lindow på e-mail: kontakt@usa-shipping.dk

Vi hjælper danske virksomheder med import fra USA

Købers rådgiver

Vi hjælper danske kunder med import af brugte maskiner til stenforarbejdning, jordbearbejdning og genanvendelse fra USA. Vi repræsenterer 100% købers interesser. Hvis du ønsker det, forhandler vi gerne med sælger. Vi sørger for alt papirarbejdet, transport og shippingtransport til Danmark.

USA-shipping – dansker i USA

Thomas Lindow er født og opvokset i Danmark, Thomas har boet i North Carolina siden 2001. Thomas driver sammen med sin kone Kari USA-shipping. Gennem årene har Thomas hjulpet danske virksomheder og private med køb og import af biler, motorcykler, motorbåde og maskiner.

Transport

Vi henter og transporterer maskinen eller anlæget til den nærmeste shipping terminal. Det er mest Charleston vi bruger, men det kan også arrangeres via shipping terminalerne i New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston.

Her finder du brugte maskiner

Ironplanet

Ironplanet er en online auktionsplatform, med et stort udvalg af brugt udstyr og maskiner, blandt andet udstyr til byggeri, minedrift og genbrug.

Bil eller motorcykel som flyttegods fra USA til Danmark.

Machinerytrader

Machinerytrader er en omfattende online markedsplads med køb og salg af maskiner, blandt andet udstyr til byggeri, minedrift og genbrug.

Equipmenttrader

Equipmenttrader er en online markedsplads med speciale i salg af entreprenør- og industriudstyr, herunder udstyr til byggeri, minedrift og genbrug.

Producenter af knuseanlæg og sigteanlæg i USA

Terex
Terex producerer et bredt udvalg af udstyr, blandt andet knusere og sigteanlæg, der anvendes inden for byggeri, minedrift og genbrug.

Eagle Crusher
Eagle Crusher producerer kraftige slagknusere, mobile knuse- og sigteanlæg, kæbeknusere og transportanlæg til bearbejdning af sten, beton og asfalt.

McLanahan
McLanahan specialiserer sig i knuseudstyr til mineralbehandling og minedrift. De tilbyder en række knuseløsninger, blandt andet kæbeknusere, kegleknusere, valseknusere.

IROCK
IROCK Crushers producerer mobile knuseanlæg, sigteanlæg og transportanlæg til bygnings- og minedriftsindustrierne.

Astec
Astec (tidligere KPI-JCI and Astec) producerer udstyr til genbrugs-, bygge- og minedriftsindustrien. De tilbyder et bredt udvalg af produkter inden for knusere, sigteanælg og tilhørende udstyr.

R.R. Equipment Company
R.R. Equipment har specialiserer sig i produktion af mobile knuseanlæg, sigteanlæg og sorteringsanlæg.

Ydelser og priser for shippingtransport

Maskiner – 20 fods container
Maskiner med en maximum størrelse på 6 x 2,3 x 2,35 meter (L x B x H) kan transporteres i en 20 fods container. Containerskibene sejler til havnen i enten København, Aarhus eller Fredericia.

Selve handlen, papirarbejde og transport til nærmeste havneterminal, pris fra DKK 10.000.

Shipping transport fra USA til Danmark med en 20 fods container, koster fra DKK 15.000.

Bemærk at der dertil kommer omkostninger til shippingfirmaet i Danmark. Det danske shippingfirma står for modtagelse, fortoldning med mere, anslået pris fra 7.500 kr. inklusive moms.

Maskiner – 40 fods container
Maskiner med en maximum størrelse på 12 x 2,3 x 2,35 meter (L x B x H) kan transporteres i en 40 fod container. Containerskibene sejler til havnen i enten København, Aarhus eller Fredericia.

Selve handlen, papirarbejde og transport til nærmeste havneterminal, pris fra DKK 10.000.

Shipping transport fra USA til Danmark med en 40 fods container, koster fra DKK 25.000.

Bemærk at der dertil kommer omkostninger til shippingfirmaet i Danmark. Det danske shippingfirma står for modtagelse, fortoldning med mere, anslået pris fra 7.500 kr. inklusive moms.

Maskiner – over 40 fod
Maskiner som er større end 40 fod, transporteres med RoRo skib (roll on – roll off), denne skibstype sejler ikke til danske havne. Nærmeste havne er enten Gøteborg i Sverige eller Bremerhaven i Tyskland.

Selve handlen, papirarbejde og transport til nærmeste havneterminal, pris fra kr. 10.000.

Shipping transport fra USA til enten Gøteborg i Sverige eller Bremerhaven i Tyskland med et RoRo skib, koster omkring DKK 25.000.

Bemærk at dertil kommer omkostninger til det lokale shippingfirma i enten Gøteborg eller Bremerhaven.

Tillid betyder alt

"Super service"

“Super service, hjalp med at få en traktor til Danmark.”

Brian Præst

Kunde anbefaling: Super service.

Vi klarer alt det praktiske

Import af maskiner

Vi bruger primært terminalen i Charleston, men shipping terminalerne New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston kan også arrangeres.

Skriv til os

Har du spørgsmål? Skriv endelig til os!

USA-shipping
3601 Meeting Street Road
Unit F
North Charleston, SC 29405, USA.
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.00 til kl. 23.30,
bemærk der er dansk tid.
E-mail: kontakt@usa-shipping.dk

Vores samarbejdspartnere
I Danmark vi har et tæt samarbejde med shipping firmaerne SHIP-LOG Eimship Group og Mammen & Drescher, som sørger for alt det praktiske omkring afhentning af container, udpakning, dokumenter og fortoldning.

Import af biler og motorcykler
Læs mere på USA-importen, her hjælper vi private og virksomheder med at finde og importere biler og motorcykler fra USA.