Import fra USA

Vi hjælper dig med import, hvad enten det er som privat person eller som virksomhed. Vi hjælper dig gerne med forhandling og indkøb. Du kan også vælge selv at stå for købet, uanset hvad du vælger, så sørger transport på land, for alt papirarbejdet og for shipping transporten til Danmark.

Import fra USA

Vi hjælper dig med import, hvad enten det er som privat person eller som virksomhed. Vi hjælper dig gerne med forhandling og indkøb. Du kan også vælge selv at stå for købet, uanset hvad du vælger, så sørger transport på land, for alt papirarbejdet og for shipping transporten til Danmark.

USA-shipping – din danske kontakt i USA

Eksempler på import ydelser og vare fra USA

Import af flyttegods

Skal dul flytte tilbage til Danmark, hjælper vi med transporten af dine møbler og andet indbo. Du skal som udgangspunkt, ikke betales told af dine personlige ejendele. Læs mere om flyttegods

Har du en bil eller en motorcykel, som som også skal med til Danmark, så klare vi også det.

Import af møbler

Ønsker du nogle af de amerikanske brands inden for møbeldesign, så kan vi hjælpe dig med indkøb og transport.

Import af reservedele

Har du brug for import af reservedele fra USA, så hjælper vi dig, så du får den mest effektive transportløsning. Har du behov for vores hjælp i forbindelse med indkøb, så hjælper vi dig gerne. Kontakt os for mere information.

Import af landbrugsmaskiner

Vi kan hjælpe dig med import og transport af landbrugsmaskiner. Vi kan også hjælp dig med forhandling og indkøb, hvis du ønsker det. Du kan også vælge selv at stå for købet, uanset hvad du vælger, så sørger vi alt i forbindelse med transport og logistik.

Læs mere om import af Landbrugsmaskiner

Import af sportsudstyr

Ønsker du nogle af de amerikanske brands inden for sportsudstyr, så kan vi hjælpe dig med indkøb og transport. Det kan være alt fra surfudstyr og skatebords til kampsport, basketball og tennis. Vi hjælper gerne med formidling i forbindelse med indkøb, kontakt os for mere information

Import af maskiner

Vi kan hjælpe dig med import og transport af maskiner eller produktionsudstyr til brug i landbrug eller industri. Desuden kan vi også hjælpe i forbindelse med indkøb eller salg. Kontakt os for mere information.

Import af brugte motorbåde

Når du søger efter en brugt motorbåd, finder du det største udvalg og de bedste priser i disse stater: Florida, Georgia, North Carolina og South Carolina.

Boat Trader er den største markedsplads inden for sejlads i USA. Her kan du afsøge markedet og se udvalget og prisniveauet.

Import af elektronik

Vi kan hjælpe dig med import af elektroniske reservedele til amerikansk produceret produkter, som for eksempel robotter, industrianlæg eller landbrugsudstyr. Kontakt os for mere information.

Import af mindre fly

Vil du at importerer et svævefly eller et mindre fly, kan det sagtens lade sig gøre. Begrænsningen er, at det kan være i en (eller to) 40 fods container. Det indvendige mål på en 40 fods container er: Længde ​12 meter, bredde. ​2,32 meter og højde ​2,38 meter. Kontakt os for mere information.

Vi er køber rådgiver

Transport og shipping fra USA til Danmark

Dansk rådgiver i USA

Dansk fødte Thomas Lindow ejer sammen med sin kone Kari USA-shipping. Det er Thomas du kommer i kontakt med, når du ringer eller skriver. Thomas hjælper også med forhandling og eventuel gennemgang før køb af eksempelvis maskiner, både og andet, hvis du ønsker hjælp i forbindelse med indkøb og transport. Kari står for den administrative del, blandt andet booking af lastbiler og tolddeklarering.

Thomas har boet i North Carolina i mere end 20 år, hvor han hjulpet både private og virksomheder med import alt fra flyttegods og motorbåde til biler, landbrugsmaskiner og springvand.

Varetager dine interesser

Vi er udelukkende købers rådgiver, hvis du skulle have brug for hjælp i forbindelse med indkøb. Ved forhandling med sælger, varetager vi udelukkende dine interesser. Det er Thomas du kontakter, når du skriver eller ringer. Du undgår dermed at skulle igennem en række agenter, sælgere eller forhandlere, der fordyrer og forlænger processen.

Hvis du selv ønsker at stå for købet, så hjælper vi dig selvfølgelig også med transport og shipping til Danmark.

Kontakt os direkte

Har du brug for hjælp, så kontakt Thomas på e-mail eller ring på +1 704 942-7327.

Ønsker du at Thomas ringer dig op, skriv blot en e-mail om hvilket tidsrum der passer dig bedst.

Åbningstider
Mandag-fredag fra kl. 13.30 til kl. 23.30 dansk tid.

Kari Lindow, administration og indehaver.

Thomas Lindow, CEO og indehaver.

Vi klarer alt det praktiske

Vi er løser dit transportbehov af gods fra USA til Danmark

Vi sørger for afhentning og transport til den nærmeste shipping terminal. Vi henter over hele USA. Vi bruger primært terminalen i Charleston, men shipping terminalerne New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston kan også arrangeres.

Skriv til os

Har du spørgsmål? Skriv endelig til os!

USA-shipping
3601 Meeting Street Road
Unit F
North Charleston, SC 29405, USA.
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.00 til kl. 23.30,
bemærk der er dansk tid.
E-mail: kontakt@usa-shipping.dk

Vores samarbejdspartnere
Vi har et tæt samarbejde med shippingfirmaet Mammen & Drescher, som sørger for alt det praktiske omkring afhentning af container, udpakning, dokumenter og fortoldning.

Import af biler og motorcykler
Vi hjælper både private og virksomheder med at importere biler og motorcykler fra USA. Læs mere på USA-importen.