Import og transport af gods og varer fra USA

Import og containertransport – vi sørger for afhentning og transport til den nærmeste shipping terminal. Herefter transporteres containeren med skib og efter cirka fire uger ankommer containeren i Danmark.

Import og transport af gods og varer fra USA

Import og containertransport – vi sørger for afhentning og transport til den nærmeste shipping terminal. Herefter transporteres containeren med skib og efter cirka fire uger ankommer containeren i Danmark.

Import fra USA siden

Antal containere

Antal containere i 2022

Din danske kontakt i North Carolina

Specialist i import af containergods fra USA til Danmark

Import af maskiner

Vi kan hjælpe dig med import af maskiner eller produktionsudstyr til brug i landbrug eller industri. Desuden kan vi også hjælpe i forbindelse med indkøb eller salg. Kontakt os for mere information.

Import af møbler

Ønsker du nogle af de amerikanske brands inden for møbeldesign, så kan vi hjælpe dig med indkøb og transport.

Import af flyttegods

Skal du og din familie flytte tilbage til Danmark? Vi hjælper dig med transporten af dine møbler og andet indbo. Hvis du har en bil eller motorcykel, som du også ønsker at tage med hjem til Danmark klare vi også det.

FLYTTE FRA USA TIL DANMARK

Import af reservedele

Vi kan hjælpe dig med import af reservedele til for eksempel fly, biler, motorcykler, industri eller landbrug. Desuden kan vi også hjælpe i forbindelse med indkøb eller salg. Kontakt os for mere information.

Import af elektronik

Vi kan hjælpe dig med import af elektroniske reservedele til amerikansk produceret produkter, som for eksempel robotter, industrianlæg eller landbrugsudstyr. Kontakt os for mere information.

Import af mindre fly

Ønsker du at importerer et lille civilt fly, kan det sagtens lade sig gøre. Begrænsningen er, at det kan være i en (eller to) 40 fods container. Det indvendige mål på en 40 fods container er: Længde ​12 meter, bredde. ​2,32 meter og højde ​2,38 meter. Kontakt os for mere information.

Vi klarer alt det praktiske

Vi er løser dit transportbehov af gods fra USA til Danmark

Vi sørger for afhentning og transport til den nærmeste shipping terminal. Vi henter over hele USA. Vi bruger primært terminalen i Charleston, men shipping terminalerne New York, Miami, Los Angeles, Jacksonville eller Houston kan også arrangeres.

Skriv til os

Har du spørgsmål? Skriv endelig til os!

USA-shipping
3601 Meeting Street Road
Unit F
North Charleston, SC 29405, USA.
Telefon: +1 704 942-7327
Mandag-fredag fra kl. 13.00 til kl. 23.30,
bemærk der er dansk tid.
E-mail: kontakt@usa-shipping.dk

Vores samarbejdspartnere
Vi har et tæt samarbejde med shippingfirmaet Mammen & Drescher, som sørger for alt det praktiske omkring afhentning af container, udpakning, dokumenter og fortoldning.

Import af biler og motorcykler
Læs mere om USA-importen. Vi hjælper private og virksomheder med at finde og importere biler og motorcykler fra USA.